Wednesday, 4 January 2017

, , , ,

Promosi Hebat Shaklee Bulan JANUARI 2017


Assalamualaikum dan salam tahun baru semua .

Apa khabar ? Saya doakan kita semua dalam keadaan sihat dan sentiasa dilimpahkan rezeki yang banyak dari Allah SWT . Aamiin .

Entri kali ini Erny nak kongsikan kepada anda tentang promosi hebat SHAKLEE pada bulan JANUARI ini .

APA PROMOSI HEBAT TU ?

Pada bulan JANUARI 2017 ini , SHAKLEE menawarkan PROMOSI HEBAT UNTUK ANDA SEMUA tau !!!!!!!! Memang rugi sesiapa yang tak merebut PELUANG KEEMASAN INI .


PROMO BULAN JANUARI 2017


1) VIVIX SHAKLEEE

     Beli 2 dapat 5 % Diskaun
     Beli 6 DAPAT 7 

2) VITALEA FOR CHILDREN

     Beli 3 DAPAT 4

3) CARATOMAX

    Beli 1 PERCUMA 1 *mengikut syarat

Kalau nak tahu , promo bulan ni memang sangat sangat best tau . Banyak sangat manfaat yang akan anda dapat . Entri lepas ni saya akan kongsikan apa kelebihan dengan PRODUK atas ni tau . Tunggu ye . Nanti erny akan kongsikan .

Nak dapatkan PRODUK PROMO bulan ni dengan harga yang JIMAT DAN BERBALOI ?

Segera hubungi / whatsapp Erny ke 014-2277059 SEKARANG YAAA .



E R N Y F I L Z A H
+6014-2277059
Your TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR

Share:
Read More

Wednesday, 23 November 2016

, , , , ,

SET KULIT CANTIK SHAKLEE : Vitamin C Boleh Jadi Masker ?

Anda Nak Cantik ?
Anda Menginginkan Kulit Gebu Halus Mulus ?
Anda WAJIB Baca Entri Ini Sehingga Habis 

Assalamualaikum dan salam bahagia semua.

Apa khabar ?

Semoga hari hari kita senantiasa dilindungi Allah SWT . Aamiin .

Entri kali ini Erny nak kongsikan satu cerita menarik.

Pernah nampak benda ni tak ?


Apa benda ni ?

Haa nilah namanya Sustained-Release Vita -C !!!! Vitamin C ni memang sangat sangat bagus. Tahu tak kenapa ?

Sebab, Vita C membantu kita menguatkan sistem imunisasi dalam badan. Di samping itu, Vita C membantu kulit menjadi lebih sihat dan cerah.

Macam mana cara makan ni ? Senang ja. Cukup sebiji untuk satu hari. Tapi kalau nak demam, boleh ambil 2 biji sekali gus. Bila dah telan, In sha Allah demam tak jadi datang. Hehe

Jangan tak tahu. Vitamin C Shaklee ni boleh buat masker juga tau. Erny pun selalu buat. Meh sini Erny tunjuk.

Masker Vitamin C

1) Sediakan bahan-bahan . Vitamin C , Plastik / bekas bersama batu lesung .

Kalau Erny nak buat masker , Erny tumbuk je tablet Vitamin C tu guna batu lesung . Hihi . Haa ni ja bahannya ..

2) Letak satu tablet Vitamin C dalam satu plastik.

Masuk satu tablet Vitamin C dalam plastik untuk ditumbuk supaya tak kotor :)

3) Tumbuk Vitamin C yang ada dalam plastik dengan batu lesung sampai jadi macam serbuk.

Tumbuk macam ni dengan batu lesung. Kena demo juga ni . Kut kut ada yang tak tahu . Hihi


Haa ni dia rupanya lepas kena tumbuk. Macam serbuk kan ? Hehe ;)


4) Lepas tu , letak dalam bekas . Kalau Erny, letak dalam penutup botol vitamin C Shaklee je..


Tara.. Ni dia. Letak serbuk Vitamin C tadi dalam penutup atau bekas lain. Jangan lupa campur dengan sedikit air ya..

Setelah itu, biarkan seketika. Bagi rendaman Vitamin C tadi kembang. Bila dah kembang, barulah tepek dekat muka selama 20-30 minit tau.

Selesai sahaja bermasker selama 20-30 minit, bilas muka dengan air bersih. Nak tahu apa hasilnya ?

Mestilah kulit anda akan terasa LICIN dan MULUS tau !! Rugi sangat sangat siapa yang tak cuba buat masker dengan Vitamin C ni . Best HABAQ hang !!

Selain dapat kulit muka LICIN DAN MULUS , ada banyak lagi kelebihan yang anda akan dapat tau !! Nak tahu ? Baca bawah ini ye ..

Kelebihan Masker Vitamin C Shaklee

Banyak kelebihan yang akan anda rasai apabila menggunakan Vitamin C Shaklee sebagai masker . Antaranya :-

1) Membantu merangsangkan pnghasilan kolagn dari dalam kulit.
2) Dapat menegangkan kulit muka.
3) Mengecutkan jerawat.
4) Mencerahkan muka.
5) Menyegarkan muka.

Haa nampak tak ? Banyak sangat manfaat yang akan kita dapat kalau menggunakan masker Vitamin C Shaklee ini sebagai masker harian anda tau !  Anda patut cuba dan rasai sendiri jika anda inginkan kulit muda dan cantik mulus .





Cepat whatsapp Erny ke +60142277059 untuk dapatkan Vitamin C Shaklee yang banyak memberi manfaat kepada anda . Banyak promosi menarik menanti anda ! RUGI KALAU ANDA MELEPASKAN PELUANG BEGITU SAHAJA .  Renung renungkan dan selamat mencuba ;D

Inginkan suplemen terbaik untuk anak, suani, isteri dan keluarga tersayang ?

Inginkan side income 3-4 angka sebulan dngan bisnes online bersama SHAKLEE dengan RM 0 modal ?

Hubungi Erny segera untuk :-

KONSULATSI SECARA PERCUMA

dan 

 PELUANG PERNIAGAAN HEBAT BERSAMA SHAKLEE !!

Whatsapp saya sekarang ke +60142277059 !!


Shaklee ID : 1145078 
Share:
Read More

Wednesday, 26 October 2016

, , , , , , , , , , ,

SET KULIT CANTIK SHAKLEE : SELAMAT TINGGAL KULIT KUSAM


Anda Ada Masalah Kulit Kusam Yang Teruk ?
Anda Ada Masalah Kulit Cepat Sunburn Bila Berada Di Bawah Matahari ?
Dah Cuba Banyak Produk Tapi Tak Berjaya ?
Kalau anda sedang mencari jalan penyelesaian dari masalah yang anda hadapi ,  sila baca entri ini betul betul sehingga habis .



Assalamualaikum dan salam bahagia semua 💐

Erny doakan semoga kita semua dalam keadaan yang sihat dan bahagia disamping keluarga tercinta . Aamiin .

Entri kali ini, erny nak kongsikan pengalaman sendiri dalam pengambilan Set Kulit Cantik Shaklee . Untuk pengetahuan semua, dulu erny ada mengalami masalah kulit kusam yang sangat teruk . Muka cepat sunburn . Bila dah sunburn, memang akan ambil masa yang lama untuk kembali pulih.


Haa nampak tak beza muka Erny ? Yang sebelah kiri tu semasa zaman kulit kusam !


Untuk pengetahuan semua , dari kecil sampailah besar , ketika di zaman sekolah memang aktif bersukan. Bila ada latihan sukan,  kena jemur tengah panas di padang sekolah lah jawabnya . Akhirnya muka hangus dan terjadilah kulit gelap serta kulit kusam 😭

Kenapa tak pakai sunblock ? Sejujurnya, dah bermacam macam produk yang erny cuba untuk atasi kulit kusam . Semuanya hasil tangkapan yang mak erny beli dekat kedai farmasi . Dari set skincare 1 set penuh sampailah losyen dan bla bla bla semua tu untuk atasi kulit kusam. Semuanya tak ada yang berjaya. Sedih tau !!!!

Nak pergi mana mana pun kurang keyakinan diri sebab kulit kusam dan kulit gelap. Yelah, siapa nak pandang muka tak cantik kan. Kalau kawan ajak keluar pun memang macam macam alasan Erny bagi sebab malu nak jumpa orang . Biasalah, angkara muka kulit kusam dengan kulit gelap lah. Hmm

Tapi satu hari tu, tergerak hati nak mencuba Set Kulit Cantik Shaklee . Nak cuba pakai untuk atasi masalah kulit kusam erny ni .

Apa yang ada dalam SET KULIT CANTIK SHAKLEE ?
1) ESP Shaklee

Untuk pengetahuan semua, sebenarnya erny tak suka minum susu atau coklat . Tapi memang suka dengan Soya . Jadi, bersyukur sangat ESP ni Soya . Hehe . Selain sedap, alhamdulillah berkat ESP, masalah kulit kusam erny berjaya diatasi . Yeay !!! Haa dekat bawah ni antara kebaikan ESP tau.

💐 Membantu pemulihan tisu-tisu dan sel rosak ( melembapkan kulit . menghilangkan kulit kusam )
💐 Asid amino yang baik sebagai kunci kepada wajah awet muda
💐 Merangsang pembentukan semula kulit dan otot .
💐 Memberi tenaga berpanjangan.
💐 Menganjalkan payudara
💐 Membantu penghasilan susu ibu ( bagi ibu meyusu )

ESP Shaklee dalam Set Kulit Cantik Shaklee


2) Vitamin C Shaklee

Selain ESP, Vitamin C Shaklee merupakan antara suplemen kegemaran erny tau. Yang paling best, bila muka naik jerawat, cepat cepat buat masker guna Vitamin C Shaklee ni sebelum tidur . In sha Allah jerawat nanti akan kecut ! Muka pun akan jadi licin mulus uolls ! Tak percaya TRY LAH SENDIRI . Hehe . Banyak manfaat yang akan kita dapat dengan Vitamin  C Shaklee ni . Antaranya :-

💐 Membentuk kolagen yang penting untuk kecantikan .
💐 Membentuk kulit wajah anjal dan kelihatan berseri .
💐 Mencantikkan kulit
💐 Membantu melambatkan penuaan .

Vitamin C dalam Set Kulit Cantik Shaklee



3) Vitamin E Shaklee

Vitamin E Shaklee ni pun best tau . Boleh buat masker juga untuk hilangkan parut . Selain itu, ada banyak lagi manfaat. Antaranya :-

💐 Melambatkan proses penuaan ( awet muda )
💐 Mengurangkan garis halus , parut , jerawat dan bintik dimuka.
💐 Anti oksidan yang hebat.
💐 Membantu mengatasi masalah kulit kering dan tumit merekah.

Vitamin E dalam Set Kulit Cantik Shaklee

4) B Complex Shaklee

Di samping suplemen di atas, b complex shaklee juga memainkan peranan penting dalam Set Kulit Cantik Shaklee tau . Antara manfaat b complex Shaklee ialah :-

💐 Melembapkan kulit.
💐 Menaikkan seri wajah ( glowing )
💐 Anti stress ( penyebab jerawat )
💐 Membantu melancarkan peredaran darah

B Complex dalam Set Kulit Cantik Shaklee


5) Collagen Shaklee

Haa jangan tak tahu tau . Dalam Set Kulit Cantik Shaklee, terdapat collagen juga. Bukan hanya suuplemen jenis pil atau tablet semata mata . Apa kelebihan collagen Shaklee ni? Bawah ni antara kebaikan Collagen Shaklee yee .

💐 Mengecilkan liang pori yang kelihatan .
💐 Menghilangkan garis halus dan kedutan di wajah .
💐 Melembapkan kulit kering dan mengatasi kulit kusam
💐 Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata
💐 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut
💐 Menjadikan rambut lebih sihat dan tidak mudah gugur .
💐 Membantu menegang dan menganjalkan payudara .



Collagen Shaklee dalam Set Kulit Cantik Shaklee

Haa best kan ? Banyak betul manfaat yang akan kita dapat dengan mengambil Set Kulit Cantik Shaklee ni . Memang rugi siapa yang tak pakai Set ni . hehe

Testimoni Pengguna Set Kulit Cantik Shaklee
Bawah ni Erny nak belanja koleksi testimoni HEBAT pengguna SET KULIT CANTIK SHAKLEE termasuklah diri erny sendiri .







Haa tengok testimoni tu . Nampak ke nampak ? Semua nampak cantik . Nampak lagi makin muda kan ? Memang rugi siapa yang tak cuba Set Kulit Cantik Shaklee ni . Hehe

Nak cuba SET KULIT CANTIK SHAKLEE ? Segera hubungi Erny ya ! 

Whatsapp Erny ke +60142277059

E R N Y F I L Z A H
+60142277059
Yur Trusted Shaklee Distributor
Shaklee ID 1145078



Share:
Read More

Sunday, 9 October 2016

, ,

Krisis Pemulihan Apabila Makan Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .
Apa khabar ? 

Erny doakan supaya kita semua dalam keadaan sihat sejahtera selamanya . Aamiin .

Entri kali ini , Erny nak kongsikan satu fakta menarik tentang KRISIS PEMULIHAN / HEALING CRISIS . 

Ada sesetengah pelanggan Erny, mahupun orang lain yang mengambil Vitamin Shaklee, akan mengalami beberapa masalah selepas mengambilnya seperti pening kepala, jerawat, kelesuan, cirit-birit dan sebagainya. Tapi, sepanjang saya mengamalkan Shaklee, saya tidak pernah mengalami sebarang sakit-sakit ini, alhamdulillah.

Mengapakah kejadian ini berlaku? 


Bukan kah pengambilan Vitamin adalah untuk menampung keperluan nutrisi harian dan zat-zat yang tidak cukup ? Maka dari itulah badan kita menjadi lebih sihat kerana segala kekurangan telah ditambahkan melalui vitamin.

Keadaan ini adalah dikenali sebagai healing crisis/krisis pemulihan. Ia terjadi akibat daripada tindakbalas tubuh kita yang selama  ini kekurangan khasiat yang disebabkan oleh tabiat pemakanan kita. Apabila kita mula mengambil vitamin/supplemen, dan nutrisi mula dibekalkan, badan kita akan menjadi terkejut, seterusnya berlakulah krisis pemulihan ini.








Namun begitu, keadaan ini tidak akan berlanjutan, melainkan tubuh badan seseorang itu terlalu lemah ataupun beliau sangat jarang mengambil makanan yang berkhasiat sebelum ini. Dalam tempoh ini juga, sel-sel yang lama, yang telah rosak, akan digantikan dengan sel-sel yang baru, yang lebih baik kerana sel-sel yang baru ini tadi telah mendapat bekalan nutrisi yang secukupnya.

Apabila badan kita telah mendapatkan sel-sel baru yang lebih baik, maka badan akan menjadi lebih cergas dan cerdas kerana kesemua jaringan dalam badan berada dalam keadaan yang baik. Sel-sel badan mengambil masa selama 90hari untuk bertukar kepada yang baru.







Krisis pemulihan ini juga adalah tempoh dimana toksin-toksin yang selama ini berada dalam badan kita, yang terdiri daripada sisa makanan, makanan berkimia, lemak, kurang tidur, antibiotik serta pengambilan ubat-ubatan sebelum ini,dinyahkan dari tubuh kita. Suplemen/vitamin ini akan membantu kita mendetoksifikasikan kesemua toksin-toksin ini tadi, seterusnya membantu menguatkan sistem imunisasi kita.


Oleh itu, janganlah anda merasa risau atau marah jika anda mengalami simptom-simptom yang dinyatakan di atas selepas anda mengambil vitamin Shaklee. Kerana ia sebenarnya adalah satu petanda yang baik, ke arah mempersiapkan tubuh badan kita yang lebih sihat. Apa yang perlu anda lakukan sepanjang tempoh ini adalah minum air masak sebanyak mungkin, mendapatkan rehat yang secukupnya dan tambahkan pengambilan sayuran & buahan


Saya doakan supaya kita semua dalam keadaan sihat dan bahagia di samping keluarga tersayang . Aamiin .




Inginkan supplements terbaik untuk anak, suami, isteri dan keluarga tersayang?

Inginkan side income 3-4 angka sebulan dengan bisnes online Shaklee hanya dengan 'RM0 modal' ?

Hubungi Erny untuk :-

FREE CONSULTATION

and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE !

E R N Y F I L Z A H

WHATSAPP ME NOW 014-2277059 !!

YOUR TRUSTED SELLER






Share:
Read More

Saturday, 8 October 2016

PROMOSI HEBAT SHAKLEE BULAN OKTOBER 2016

OCTOBER SPECIAL ❗️❗️❗️
.
===================
.
Assalamualaikum dan salam bahagia semua 😍
.
Haa ada khabar baik ni 😋
.
Dari 1 Oktober sehingga 15 Oktober 2016 , Erny  nak bagi VITAMIN PERCUMA ❗️



.
☝🏻️ Sebotol LECITHIN SHAKLEE BERNILAI RM 53.00 dengan cara join ahli ( bayar RM 69 ) dan buat pembelian minima RM 350 ❗️
.
✌🏻️ Sebotol VITAMIN C SHAKLEE BERNILAI RM 98.00 dengan cara membuat belian minima RM 660 . Anda akan dapat :-
.
💐 FREE MEMBERSHIP ( Jimat RM 69 )
💐 Dapat CASH BONUS BACK 5% tau 😍
.
.
Oktober ISTIMEWA ni berlaku dari 1 Sehingga 15 OKTOBER 2016 sahaja tau ❗️ Siapa yang selalu makan vitamin tetapi belum jadi ahli , inilah masanya ❗️ Memang BERBALOI 😍
.
Siapa nak VITAMIN PERCUMA cepat pm / whatsapp akak tau sebelum 15 OKTOBER 2016 ni ☺️😍
.
SIAPA CEPAT DIA DAPAT ❗️
SIAPA LAMBAT TAK DAPAT ❗️
.
E R N Y F I L Z A H
📲 +60142277059
Your Trusted Shaklee Distributor 😘


Inginkan supplements terbaik untuk anak, suami, isteri dan keluarga tersayang?

Inginkan side income 3-4 angka sebulan dengan bisnes online Shaklee hanya dengan 'RM0 modal' ?

Hubungi Erny untuk :-

FREE CONSULTATION

and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE !

ERNY FILZAH
( DOKTOR KECIL COMEL )

Shaklee ID : 1145078


.
#PromosiHebat #PromosiMurah #Jimat #Shaklee #ShakleeSelamat #ShakleeMalaysia #ShakleeGombak #Vivix #CaraAtasiMasalahGemuk #CaraAtasiMasalahKegemukan #CaraNakKurus #CaraHilangkanJerawat #CaraAtasiKulitKusam #CODGombak
Share:
Read More

Pantang Larangan Dan Penjagaan Ketika Haid

Assalamualaikum semua..

Apa khabar ?

Erny doakan anda semua sentiasa berada dalam keadaan sihat sejahtera dan bahagia disamping keluarga tercinta. Amin..

Entri kali ini, Erny nak kongsikan sedikit info tentang pantang larang dan penjagaan semasa haid..



Wanita biasanya menganggap kedatangan haid sebagai suatu yang merimaskan.

Sebenarnya kita patut bersyukur kerana itu menandakan kita seorang yang sihat. Kenapa sihat ?

Kerana darah haid adalah darah kotor yang perlu keluar pada setiap bulan. Ada beberapa perkara yang perlu diberi perhatian ketika haid :-

1. Antara tanda kedatangan haid atau sesudahnya ialah ditumbuhi jerawat besar dimuka.


Jangan diusik-usik atau dipicit jerawat tersebut apalagi dengan tangan yang kotor.

Sapukan ubat jerawat bagi menghilangkan kesan parut.

2. Sebaiknya mandi dengan air suam bagi memulihkan kelesuan.


3. Elakkan membasuh rambut pada hari pertama kedatangan haid hingga hari keempat kedatangan haid. Ingat jadual waktu bila anda akan datang haid.



Sebaiknya basuh rambut sehari sebelum kedatangan haid. Jika terpaksa gunalah air suam.

Cara ini dapat melancarkan perjalanan darah kotor disamping mengelakkan berlakunya keputihan.

Kekerapan membasuh rambut pada hari pertama hingga keempat menyebabkan darah berhenti sebelum waktunya.

4. Hindarkan minuman bergas dan berais.



5. Kurangkan makan makanan yang berbau hanyir seperti ikan masin, udang dan sotong supaya darah tidak berbau hanyir.

Pengambilan protein dari kekacang seperti air soya, tauhu atau tempe amat digalakkan.

6. Untuk penyucian dalaman, minumlah jus kunyit yang dicampur air asam jawa dan sedikit gula melaka.

Air kunyit menyembuhkan bengkak dan menghindarkan bau hanyir. Asam jawa melancarkan darah.

Sukatannya, tumbuk seketul ibu kunyit sebesar ibu jari kaki sendiri. Perah dan ambil patinya. Campurkan dengan sedikit air asam jawa, air suam dan gula melaka (sesedap rasa). Minum sekali sehari.

7. Cuci tuala wanita sampai bersih, bungkus dengan surat khabar lama untuk dibuang.

Pakaian dalam yang kotor hendaklah segera dicuci, jangan dibiarkan berendam terlalu lama. Ia merupakan keaiban diri yang perlu dijaga.

8. Sepanjang tempoh ini banyakkan berzikir supaya hati sentiasa tenang, badan cergas dan dijauhkan dari segala gangguan yang tidak diingini.


Amalkan doa: -

" Segala puji bagi Allah atas tiap-tiap kurnia dan nikmat dan aku meminta ampun kepada Allah daripada tiap-tiap doa."

9. Bila senggugut , apa nak buat ? Kalau Erny , Erny akan ambil GLA Complex Shaklee untuk meredakan sakit senggugut.

Kenapa ambil GLA Complex Shaklee ?

GLA Shaklee


Banyak manfaat yang akan kita dapat GLA Complex Shaklee . Antaranya :-

Kelebihan GLA Shaklee 


Kelebihan GLA Shaklee 


Serious erny cakap . Bila datang haid , erny sangat sangat perlukan GLA Shaklee ni sebab dapat bantu atasi senggugut yang melampau ketika haid . Di samping itu , Erny bukan sahaja ambil GLA Shaklee tetapi Erny ambil Ostematrix Shaklee juga bagi membantu mengatasi masalah sakit pinggang / belakang yang selalu menyerang dikala haid .

Ostematrix Shaklee

Mengapa perlu ambil Ostematrix Shaklee dikala haid ? Erny yakin ramai golongan wanita mengalami sakit pinggang atau sakit belakang yang teruk ketika haid . Sama macam Erny . Bila datang haid , memang akan diserang sakit belakang yang teruk sehingga menyebabkan kita susah untuk melakukan kerja seharian .  

Di bawah ni antara kelebihan yang akan kita dapat daripada Ostematrix Shaklee :-


Kelebihan Ostematrix Shaklee


Bagi wanita yang mengalami masalah yang teruk ketika haid , Erny sangat sangat galakkan anda untuk ambil SET DATANG BULAN SHAKLEE . Dalam set ini dapat membantu mengatasi masalah anda ketika haid . Jangan segan silu untuk hubungi Erny ya . In sha allah Erny akan bantu anda sebaik yang boleh .


Cepat whatsapp erny segera untuk order ya . Whatsapp sekarang ke +60142277059




Inginkan supplements terbaik untuk anak, suami, isteri dan keluarga tersayang?

Inginkan side income 3-4 angka sebulan dengan bisnes online Shaklee hanya dengan 'RM0 modal' ?

Hubungi Erny SEGERA untuk :-

FREE CONSULTATION

and

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE !


ERNY FILZAH
( DOKTOR KECIL COMEL ANDA )

Shaklee ID : 1145078

+60142277059






Share:
Read More

Sunday, 2 October 2016

, , , ,

Cara Berhenti Rokok Selamat Dan Berkesan

MINUM VIVIX TAK SEDAP ❗️❗️❗️
.
========================
.
Assalamualaikum dan salam bahagia semua ☺️
.
Saya doakan anda semua dalam keadaan sihat sejahtera . Aamiin
.
Kali ni erny nak share satu kisah best tentang Cara Berhenti Rokok Selamat dan Bekesan .
..
Atas ni botol VIVIX untuk bantu Berhenti Rokok Selamat Dan Berkesan .

Alkisahnya macam ni , ayah erny merupakan seorang perokok tegar tau . Tak pernah sehari nampak dia tak merokok 😢 Bukan tak pernah halang untuk ayah berhenti merokok . Dah selalu suruh berhenti tapi dia tak pernah nak dengar . Macam macam alasan nak bagi 🤔
.
Satu hari , erny ada bagi ayah minum Vivix . Ada nampak dekat google , ada orang dah berjaya berhenti rokok dengan Vivix . So erny pun cuba lah . Kalau nak tahu , Vivix ni sangat sesuai untuk individu yang Ketagihan dengan ROKOK .
.
Mulanya ayah tak nak minum tapi erny paksa juga 🙈 Bukan apa . Sebab kita nak dia hidup lebih sihat kan . Kenalah paksa walaupun dia tak nak . Hehe .
.
Baru sekali minum Vivix , ayah terus cakap macam ni
.
" Akak bagi minum apa ni ? Kenapa hisap rokok rasa tak sedap dekat mulut ?"
.
Haa nampak tak ? Ini bukan rekaan tau . Ini fakta punya cerita . Betapa bagusnya Vivix untuk perokok ni .
.
Sesiapa yang nak berhenti merokok tu boleh lah cuba Vivix ni . Kena konsisten . In sha Allah menjadi ☺️ Sangat berbaloi erny cakap .
.
Jom tengok antara TESTIMONI BERJAYA BERHENTI ROKOK DENGAN VIVIX !!


Testimoni berjaya berhenti rokok dengan VIVIX -1

Testimoni berjaya berhenti rokok dengan VIVIX -2

Testimoni berjaya berhenti rokok dengan VIVIX -3


Erny doakan anda juga dapat berhenti rokok dengan segera dan dapat hidup dengan lebih sihat serta bertenaga . Aamiin 😊
.
Nak Vivix cepat pm / whatsapp erny ye . Ada PROMOSI HEBAT MENANTI 💐
.
E R N Y F I L Z A H
📲 +60142277059
Your Trusted Seller
.
#CaraBerkesanBerhentiRokok #CaraMudahNakBerhentiRokok #PromosiHebat #PromosiMurah #Rokok #Vivix #Berkesan #Selamat #SemulaJadi #JualMurah #IgShop #OnlineShopping #Jimat #Shaklee #ShakleeSelamat #ShakleeMalaysia #ShakleeGombak #CaraAtasiMasalahGemuk #CaraAtasiKulitKusam #CODGombak #BazaarPakNil #MoodRepublik #AuraInsta #AuraInstaBatch4 #PPAP
Share:
Read More